Roll and Boom Fest

Mali festival velike energije

Nastupaju:
ElPre3idente
Iskaz
Township Rebellion – Rage Against The Machine tribute
Gosti Shuffle Aranđelovac, Ukov, Lil Pm
O ovome nema šta mnogo da se piše i priča, znamo se već. Dođite po svoju dozu adrenalina.

Za najbržih 50 ulaznice po ceni od 1.000 din, pretprodaja 1.200 din, a na dan nastupa 1.500 din
Ulaznice su dostupne na svim tickets.rs prodajnim mestima, na svim OMV pumpama, online, u @kavanabar i u @brancharandjelovac  

El Pre3idente, mladenovačka crossover energetska buntovnička bomba. Muzika koja prati njihove tekstove je baš kakva i treba da bude i u njoj, pored HC repa, ima i panka i metala i svega drugog žestokog i bučnog.

 

Bend El Pre3idente je nastao 2017. godine odmah nakon predsedničkih izbora u kojima je učestvovao frontmen grupe Luka Maksimović pod pseudonimom Ljubiša Preletačević Beli i osvojio treće mesto sa čuvenih 10%. Upravo je alter ego Luke Maksimovića bio povod za stvaranje benda pod imenom El Pre3idente.
Bend svira CrossOver muziku koja podseća na bendove iz devedesetih i dvehiljaditih kada se slušao nešto tvrđi zvuk. Muzika je zasnovana na ozbiljnim tekstovima koji kritikuju društvo, sistem i politiku zemlje iz koje bend dolazi i to sve iz perspektive frontmena.
Na Branchu su do sada nastupali 3 puta i miljenici su ovdašnje publike

Iskaz je etablirani bend koji iza sebe ima 14 godina iskustva u vidu nastupa po klubovima i svim relevantnim festivalima širom Balkana i Evrope.

 

Sa svojia 4 izdata albuma predstavlja stil koji je najlakše opisati kao energetsku bombu. Stilski često predstavljen kao kombinacija sastava “The Prodigy”, “Rage Against The Machine” i “Likin Park” , može se reći da je njihov miks hip hopa, roka, metala, regea i elektronike upravo to.
Ovde su do sada nastupali dva puta i oduševili su sve prisutne

Township Rebellion – Rage Against The Machine tribute

 
TOWNSHIP REBELLION je jedan od prvih RATM tribute bendova u Srbiji, nastao 2008. godine u Valjevu, kada se nakon dugo vemena planiranja i dogovaranja okuplja prva postava benda sa željom da prži rejdž na probama i svirkama po gradu.
Međutim, kako su svirke postajale sve češće, posećenije i reakcije ljudi bile sve bolje, ekipa vremenom počinje sa ozbiljnijim radom, nakon čega ostvaruje i prve značajnije nastupe na festivalima “RASKRŠĆE” u Valjevu, “REFUSE/RESIST” u Kikindi, “COUNTRYSIDE JAM” u Vršcu, “BREAKING THE SILENCE” kultni Smederevski festival, “Beograd živi noću” u Beogradu, kao i na mnogobrojnim svirkama širom zemlje.
Na tom putu bend je delio binu sa mnogim domaćim mejnstrim i underground bendovima kao što su: Eyesburn, Kanda,Kodža i Nebojša, Block Out, Overdive, Downstroy, Thimble, Soulcage, Sicksoul, Siempre Peligroso, Ućuti pas, Piknik, Hype, Žuta minuta, Seljačka buna, YOX i mnogim drugim.
U Aranđelovcu su nastupali jednom i zadivili su publiku svojom energijom i virtuoznošću